Een Tegen Eenzaamheid Venlo - Nieuws: VVV Foundation
U bent hier: Home > Nieuws

Nieuws

VVV Foundation

13 juli 2020

Vanuit de VVV Foundation ondersteunen we initiatieven van partners in de strijd tegen eenzaamheid. Daarnaast nemen we zelf initiatief, bijvoorbeeld door een VVV-Venlo quiz- en puzzelkrant te maken, deze samen met partners bij eenzame ouderen te bezorgen en daar waar behoefte is vervolgens met deze ouderen over de puzzels en over de quiz via (beeld)bellen in gesprek te gaan.

Onze lopende activiteiten hebben we allemaal stil moeten zetten. Samen met de deelnemers zoeken we naar mogelijkheden om toch met elkaar in contact te blijven. Zo heeft onze groep wandelvoetballers een eigen appgroep en gaan we binnenkort aan de slag met een wekelijks ontmoet- en beweegmoment via Zoom.

We denken erg aan onze projecten en aan eenzame ouderen, maar zijn ons er ook van bewust, dat deze periode voor jongeren en volwassenen die normaal gesproken niet eenzaam zijn, wel heel pittig is, vooral wanneer zij alleenwonend zijn.

We hebben een lijstje gemaakt van vrijwilligers en andere betrokkenen bij de VVV Foundation voor wie dit zou kunnen gelden en hen een kaartje gestuurd om te laten weten dat we aan hen denken.