Een Tegen Eenzaamheid Venlo - Nieuws: Assist Jeugdwerk
U bent hier: Home > Nieuws

Nieuws

Assist Jeugdwerk

13 juli 2020

Assist coacht jongeren en ondersteunt hun bij  vraagstukken waar ze tegen aan lopen waaronder, onderwijs, inkomen, (vrijwilligers)werk en netwerk/relaties. Wij geloven dat alle jongeren een talent hebben. Om dit talent te (her)ontdekken en optimaal te ontwikkelen bieden wij hulp en onder

steuning. Dit betekent dat jongeren bij ons de mogelijkheden krijgen om met dit talent (sociaal/ sportief/ cultureel/ educatief) aan de slag te gaan. Samen gaan weop ontdekkingsreis, zonder de regie over te nemen. Onze kracht is om jongeren in hun kracht te zetten. Hierdoor leren ze om op te groeien tot een zelfstandige en -redzame volwassene die een positieve bijdrage levert aan onze samenleving.

Vanaf 1 april 2020 werkt Assist Jeugdwerk samen met Incluzio. Incluzio startte vanaf die datum in Venlo onder de naam ‘Incluzio Sociale Basis Venlo’. 

Samen met professionals die onderdeel zijn van 6 wijkteams en 1 stedelijk team, gaan we met vrijwilligers, bewoners, stagiaires en partners vorm geven aan de invulling van deze basis. De sociale basis bestaat onder andere uit open inloop, wijkteams en informatie en adviespunten. 

Vanuit Assist Jeugdwerk gaan wij mede uitvoering geven aan het team van jongerencoaches.

Met vriendelijke groet,

Said Sarkaya

Assist Jeugdwerk

www.assistjeugdwerk.nl
info@assistjeugdwerk.nl